Stowarzyszenie Kraina Lasów i Jezior - Lokalna Grupa Działania
  • 1.png
  • 2.png
  • 3.png

Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia (18.07.2012 r.)

Zarząd Stowarzyszenia informuje, że w dniu 18 lipca 2012 r., o godzinie 12:00, w sali wiejskiej w Siedlisku (obok remizy OSP Siedlisko), odbędzie się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia.

Proponowany porządek obrad Walnego Zebrania Członków:

1. Otwarcie obrad Walnego Zebrania Członków przez Prezesa Zarządu
  2. Stwierdzenie prawomocności zebrania na podstawie listy obecności.
  3. Wybór Przewodniczącego Walnego Zebrania Członków.
  4. Przyjęcie porządku obrad.
  5. Przeprowadzenie wyborów: Sekretarza Zebrania, Komisji Uchwał i Wniosków oraz Komisji Skrutacyjnej.
  6. Przeprowadzenie wyborów członków Rady (organu decyzyjnego).
  7. Podjęcie uchwał w sprawie:
    • wyboru członków Rady,
    • przyjęcia Regulaminu Rady,
    • przyjęcia dokumentów niezbędnych do wyboru operacji,
    • zatrudnienia Prezesa Zarządu oraz ustalenia warunków zatrudnienia Prezesa Zarządu i Pracowników Biura LGD  Stowarzyszenia Kraina Lasów i Jezior,
    • wysokości wynagrodzenia oraz zwrot kosztów podróży dla członków Zarządu Stowarzyszenia Kraina Lasów i Jezior – LGD.
  8. Sprawy różne.
  9. Zamknięcie obrad.

W przypadku braku kworum  w pierwszym terminie zwołuje się Walne Zebranie Członków w drugim terminie 30 minut po pierwszym.

Projekty uchwał znajdują się tutaj.

UWAGA

Prosimy członków Rady, zasiadających w Radzie po raz pierwszy oraz pretendentów do Rady o dostarczenie do Biura LGD (lub na najbliższe Walne Zebranie Członków) dokumentów tj. zaświadczenia, dyplomy, które dokumentują posiadaną: wiedzę z zakresu rozwoju obszarów wiejskich i/lub podejścia Leader, doświadczenie w zakresie realizacji operacji lub projektów z zakresu rozwoju obszarów wiejskich współfinansowanych ze środków UE.

Dokumenty te zostaną dostarczone do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w celu weryfikacji kompetencji rady.

Logo UE Logo KLJ Logo LEADER Logo PROW

Strona współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach osi 4 - Leader.
Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013
“Europejski Fundusz Rolny na Rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”